SYMPLY PET FOOD Der er 11 produkter

Simply hundefoder giver din hund den bedste kost til et sundt og kostrigt liv.

 

Symply pet foods hundefoder, er fremstillet i England, efter meget høje kvalitets krav, alle produkterne i serien er fremstillet af varer fra England, med undtagelse af ris, da det af naturlige årsager ikke produceres i England. 

Symply hundefoder er fremstillet uden hvedegluten, da flere og flere hunde får allergi for kornprodukter. Der er heller ikke anvendt farvestoffer eller GMO produkter og ydermere har Symply pet foods også fravalgt brugen af  kunstige konserveringsmidler såsom BHT, BHA og ethoxyquin.

Vi er i MadBussen stolte over vores nye produkt, som har vist fine resultater.

Udover Symply hundefoder tilbyder vi også Sportsmans Pride, der ligesom Symply hundefoder er kost i høj kvalitet til glæde for både din hund og dig selv. Er du både ejer af hund og kat, så se nærmere på vores kattefoder her.

Madbussens store udvalg, er naturligvis klar på lager, og kan bringes til din dør indenfor få dage. Katte og hundemad online til dig som har travlt i hverdagen, eller gerne vil læne dig tilbage og få leveret dit kæledyrs kvalitets foder.

Der findes hundemad og foder i en lang rærke mærker. Hos madBussen.dk fører vi kun de produkter vi kan stå indenfor, vores mærker er følgende: Symply Pet Food, Canagan; Sportsman's pride, Heritage hundefoder, Dado hundefoder. Alle vores varer og produkter sendes eller leveres, og dette er naturligvis GRATIS.

 

 • Lever tørret i pose med 200g

  Lever tørret i pose med 1Kg.

  Lever tørret i pose med 1Kg.
  100,00 DKK På tilbud ! Tilføj til kurv Vis
 • Lever tørret i pose med 200g

  Lever tørret i pose med 300g

  Lever tørret i pose med 300g.
  40,00 DKK På tilbud ! Tilføj til kurv Vis
 • Symply Laks&Kartoffel

  Symply Laks & Kartoffel 12kg

  Symply Laks & Kartoffel                     420Kr
  420,00 DKK Tilføj til kurv Vis
 • Symply Kalkun&Ris Hvalpe & hundefoder 12Kg

  Symply Kalkun&Ris Hvalpe & hundefoder 12Kg

  Symply Kalkun & Ris Hvalpe & hundefoder  Til en god start på livet  normal pris 420Kr
  395,00 DKK På tilbud ! Tilføj til kurv Vis
 • Large breed Hvalpe

  Large breed Hvalpe 12Kg

  Symply Large breed Hvalpefoder  Til de store hundes begyndelse Med glucosamin og chondroitin for sundere led og brusk.  440Kr
  440,00 DKK Tilføj til kurv Vis
 • Symply Lam & Ris

  Symply Lam & Ris hundefoder 12Kg

  Symply pet food Lam & Ris hundefoder normal pris 420Kr
  420,00 DKK Tilføj til kurv Vis
 • Symply Kalkun&Ris

  Symply Kalkun & Ris 12Kg

  Symply TURKEY & RICE ADULT  Kalkun&Ris normal pris 420Kr
  420,00 DKK Tilføj til kurv Vis
 • Symply Large Breed hundefoder 12Kg

  Symply Large Breed hundefoder 12Kg

  Symply pet food Large Breed Hundefoder 
  440,00 DKK Tilføj til kurv Vis

Hundefoder mærket fra England Sympy Pet Food 

Virksomheden bag Engelske Symply har lagt stor fokus på at holde ingredienserne så lokale som muligt.

Hele ideen bag Symply er, at deres foder skal være så naturligt som muligt, og at produktionen af deres produkter ikke går ud over miljøet. Derfor har Symply valgt udelukkende at bruge engelske ingredienser, så de ikke skal tænke på miljøomkostninger ved at importere fra nær og fjern. Ris er undtagelsen, da det ikke er til at dyrke på engelsk jord; her vælger Symply den højeste kvalitet og den mest miljøvenlige form for transport.

 Sidst men ikke mindst bliver der brugt 100% naturlige ingredienser – foderet indeholder ingen kunstige farvestoffer eller smagsforstærkere. Produkterne er endda fri for hvede og gluten, som nogle hunde har det med at være allergiske over for.

 

Hvorfor vælge Symply?

Symply har som sagt fokus på sund, balanceret, naturlig og velsmagende hundemad.

Det lyder jo meget godt, men det er trods alt bare ord – lad os i stedet gå lidt i dybden med Symply.

For det første benytter Symply allergivenlige ingredienser i alle deres produkter. Kød af høj kvalitet samt naturlige fiberkilder og fuldkorn er med til at skabe et foder, som i høj grad bliver fordøjet i hundens maven. En af problemerne med hundemad af dårlig kvalitet er, at foderet ofte indeholder mindre gode ingredienser, som hunden har svært ved at fordøje. Når hunden ikke kan fordøje maden ordentlig, ved vi godt hvad der sker.

Derudover er der en sund dosis Omega 3 og 6 i alle deres produkter. Fedtsyrerne har en dokumenteret positiv effekt på hundes pels og hud.