Kattefoder Der er 2 produkter

Kattefoder til kat og killing - alle har krav på kvalitet

Glad killing der venter på sit kattefoder

Gør de små tigre i hjemmet glade og forventningsfulde på næste måltid med kvalitets kattefoder fra madbussen.dk. Alt vores kattefoder indeholder den rigtige næring.

Det søde miauw, de trippende poter på gulvet, kroppen der smyger sig op af dine ben. Det er altsammen tegn på at din kat er sulten, glæder sig til at få mad, og er glad for at netop du er dens ven.

Hos madbussen syntes vi at din kat skal have gode sunde måltider, og vi har derfor sammensat et udvalg af rigtigt godt kattemad.

Killinger har meget energi og skal bruge ekstra mange byggesten og meget brændstof, derfor anbefaler vi vores kattefoder til killinger - her er der nemlig garanti for den korrekte sammensætning af proteiner, kulhydrater og sunde fedtstoffer.

En anden fordel ved at handle hos madbussen er at vi leverer din ordre lige til hoveddøren, så du slipper for slæbet.

Er du også en stolt ejer af hund, og vil forkæle med kvalitets hundemad eller hvalpefoder har vi også et stort udavlg af dette. Ligesom din kat har brug for en sund og nærende kattefoder, er dette ligeså vigtigt for din hund. Du kan se mere om vores hundefoder af mærket Sportsmans Pride somer en kost der tager højde for at din hund ikke bliver overvægtig men i stedet holder sig slank og flot. Vi tilbyder også gluten fri kost  til din hund som er allergivenlig samt uden farvestoffer. se nærmere på de forskellige typer Simply hundefoder som vi tilbyder.

 • Sportsman`s Pride Kat 7,5 Kg

  Sportsman`s Pride Kat 7,5 Kg

  Sportsmans Pride Kattefoder for killinger og voksenkatte...
  300,00 DKK Tilføj til kurv Vis
 • Sportsman`s Pride Kat 2 x 7,5 Kg

  Sportsman`s Pride Kat 2 x 7,5 Kg

  Sportsmans Pride i stor køb 2 x 7,5 kg leveret gratis og...
  550,00 DKK Tilføj til kurv Vis