Kattefoder Der er 2 produkter

Kattefoder til kat og killing - alle har krav på kvalitet

Glad killing der venter på sit kattefoder

Gør de små tigre i hjemmet glade og forventningsfulde på næste måltid med kvalitets kattefoder fra madbussen.dk. Alt vores kattefoder indeholder den rigtige næring.

Det søde miauw, de trippende poter på gulvet, kroppen der smyger sig op af dine ben. Det er altsammen tegn på at din kat er sulten, glæder sig til at få deres katte mad, og er glad for at netop du er dens ven.

Hos madbussen syntes vi at din kat skal have gode sunde måltider, og vi har derfor sammensat et udvalg af rigtigt godt kattemad.

Killinger har meget energi og skal bruge ekstra mange byggesten og meget brændstof, derfor anbefaler vi vores kattefoder til killinger - her er der nemlig garanti for den korrekte sammensætning af proteiner, kulhydrater og sunde fedtstoffer.

En anden fordel ved at handle hos madbussen er at vi leverer din ordre lige til hoveddøren, så du slipper for slæbet.

Er du også en stolt ejer af hund, og vil forkæle med kvalitets hundemad eller hvalpefoder har vi også et stort udavlg af dette. Ligesom din kat har brug for en sund og nærende kattefoder, er dette ligeså vigtigt for din hund. Du kan se mere om vores hundefoder af mærket Sportsmans Pride somer en kost der tager højde for at din hund ikke bliver overvægtig men i stedet holder sig slank og flot. Vi tilbyder også gluten fri kost  til din hund som er allergivenlig samt uden farvestoffer. se nærmere på de forskellige typer Symply pet food hundefoder som vi tilbyder.

Krav til kattefoder? 


Katte har brug for et godt kattefoder, som indeholder det rette mængde kulhydrater, fedt og proteiner i en balancegang som afhænger af, hvilket af livets faser din kat er i. Denne balancegang kan påvirkes af kattens race og fysiske tilstand. Det kan eksempelvis være, at din kat er neutraliseret eller overvægtig, hvilket kan betyde behov for speciale krav til din kattes foder. Hos MadBussen.dk er du altid velkommen til at kontakte os, for at finde det rette kattefoder til din kat. Husk vi bringer foderet ud til dig og din kat. Herved sikres at både du og din kat har en optimal sundhed og velvære.   

Er din kat kasteret eller sterilisteret? 


Når din kat bliver enten kasteret eller steriliseret, ændrer din kats behov sig væsentligt. I forbindelse med en neutralisation oplever en kat en ændring i sit stofskifte og er derved ekstra udsat for at blive overvægtige, hvorfor kan det være vigtigt at finde et katte foder til din kat der passer. Neutraliserede katte mad skal indeholder en lavere energimængde. Endvidere drikker og urinerer en neutraliseret kat desuden mindre end en ikke-neutraliseret kat og oplever derfor oftere urinvejsproblemer. Kattefoder til evt. neutraliserede katte er således tilpasset denne situation med en optimeret mængde af salte og mineraler. Derudover er kattefoderet produceret sådan, at kattens urin forbliver på et lavt pH-niveau, hvilket mindsker risikoen for urinvejsproblemer, heriblandt krystaldannelse, markant.        


Hud- og pelsproblemer kan nemt rettes op 

 


Lider din kat af hud- eller pelsproblemer? MadBussen.dk fører et sortiment af kattefoder, som indeholder de gavnlige omega 3 & 6-olier, der er med til at hjælpe mod pejls og hud problemer. Disse olier giver din kat en smidig og glansfuld pels, som i sidste ende sikrer optimalt velvære for din kat.  

 
Modvirk allergiske reaktioner 


Korn til katte og til hunde er ofte medvirkende til allergiske reaktioner, som kan give udslag i dårlig mave samt kløe og irritation i huden eller hyperaktive katte. Årsagen hertil kan vlre, at katte har svært ved at nedbryde de lagermider, som uundgåeligt findes i alt korn. MadBussen tilbyde kornfrit kattefoder i højeste kvalitet fra Canagan. Ved at vælge dette foder kan du medvirke til at forhindre allergiske reaktioner hos din kat.   


Til den kræsne kat 


Enhver katteejer har sikkert oplevet situationen, hvor ens kat nægter at spise det serverede foder. Hos MadBussen.dk sælger vi velsmagende kattefoder med flere smagsvarianter, såsom katte foder baseret på kylling, fisk og lam, og du kan derfor tilbyde katten en varieret smagsoplevelse, hvorved du mindsker risikoen for katten efter lader madskålen med foderet i. Vi tilbyder smagsgaranti på store dele af vores sortiment af både hundefoder og kattefoder, hvilket indebærer, at du kan returnere foderet og få købsbeløbet refunderet – derved løber du ingen risiko, ved at prøve MadBussen.dk som din leverandør af kvalitets kattefoder.  


Billigst og bedst til prisen og med levering lige til døren

 


Vi har kattefoder til alle katte samt i alle prisklasser. Vores foder bliver leveret lige til døren, så du slipper for at transportere foderet hjem fra en fysisk butik. Let og ligetil!

 • Sportsman`s Pride Kat 7,5 Kg

  Sportsman`s Pride Kat 7,5 Kg

  Sportsmans Pride Kattefoder for killinger og voksenkatte...
  300,00 DKK Tilføj til kurv Vis
 • Sportsman`s Pride Kat 2 x 7,5 Kg

  Sportsman`s Pride Kat 2 x 7,5 Kg

  Sportsmans Pride i stor køb 2 x 7,5 kg leveret gratis og...
  550,00 DKK Tilføj til kurv Vis